AntiGerm – Acoperire Antibacteriana


logo-Antigerm-enAntiGerm
 este un tratament antibacterial permanent si total sigur pe care ISEO a decis sa il foloseasca la gama de produse antipanica.

Tratamentul se bazeaza pe eliberarea constanta si lenta a ionilor de argint ce patrund in organismul microbian pentru a preveni reproducerea prin atacarea ADN-ului și în final inhibarea respirației celulare.

În câteva minute, ea ucide mai mult de 650 de specii de bacterii ca Legionella, Salmonella și MRSA, datorită unei acțiuni continue de 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, reducerea nivelului de bacterii de 99%.

AntiGerm este o marcă comercială înregistrată și certificată utilizată exclusiv de ISEO pe piața mondială pentru segmentul de Dispozitive antipanic, fără costuri suplimentare.

Infecțiile în spitale sunt adesea subestimate atat din punct de vedere medical cat și cultural. În fiecare an, în Europa, 4,1 milioane de pacienti dobandesc o infectie in spitale. ** Sursa: Sanita în Cifre, 23/02/2012

bimbo-su-maniglia-contrastatoÎn conformitate cu atenția pentru siguranță, ISEO a decis să adauge această măsură la un dispozitiv care este mereu prezent în mediile publice și în toate acele locuri în care igiena și asistența medicală este o cerință de bază: spitale, clinici, case de tratament si de asemenea in centrele de îngrijire ale copilului și grădinițe. Prin urmare, funcția de panică este îmbogățita cu protecție antibacteriană, a cărei performanță este certificata de Universitatea Padova Departamentul de Medicina Moleculara.

Acțiunea de tratament antibacterian este permanentă și nu necesită întreținere specială. Eliberarea constantă a ionilor de argint asigură o eficiență maximă pe toată durata de viață a produsului, chiar și în cazul unor zgârieturi de suprafață.

AntiGerm este de asemenea utilizat si pentru alte produse: www.antigerm.it/uk/De acum incolo dispozitive antipanica Iseo dispun de AntiGerm, îmbunătățirea performanței de securitate, fiabilitate tehnică și calitatea produselor. Inlocuind echipamentul vechi cu dispozitive antipanică Iseo cu acoperire AntiGerm este foarte simplu: datorită noilor plăci de consolidare puteți schimba cu ușurință cele existente, chiar și cele care nu sunt produse de ISEO (numai produse italiene).

Testata-Antigerm_en